مقاله ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی (2012 Intechopen)
عنوان فارسی مقاله | ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل و رشد و نمو |
عنوان انگلیسی مقاله | The Safety Assessment of Food Additives by Reproductive and Developmental Toxicity Studies |
فهرست مطالب | 1-مقدمه
2- بررسی اجمالی افزودنیهای خوراکی 3- افزودنیهای خوراکی پخششدهی سنتی و جدید 4- ارزیابی سمیت بالقوهی تولیدمثل و رشد و نمو افزودنیهای خوراکی اخیراً مصرفشده 4-1- مطالعات سمیت تولیدمثل 4-2- مطالعات سمیت رشد و نمو پیش و پس از زایمان 4-3- مطالعات جاری در مورد افزودنیهای خوراکی اخیراً استفادهشده 4-3-1- لوتئین (E 161b) 4-3-2- رنگهای زرد مایل به قرمز (E 150a, b, c, d) 4-3-3- اریتروسین (E 127) 4-3-4- اس سبز (E 142) 4-3-5- رنگ تاج خروس 4-3-6- آبی درخشان FCF (E 133) 4-3-7- رنگ نارنجی ساختگی (E 100) 4-3-8- کانتاگزانتین (E 161 g) 4-3-9- آسپارتام 4-3-10- پارابن 4-3-11- روغن اصلی (اسانس) گشنیز 4-3-12- روغن خردل (AITC) 4-3-13- تری کلسیم فسفات (E 341) 5- روشهای جایگزین 5-1- رویکردهای مطالعات “در شرایط آزمایشگاهی” برای ارزیابی افزودنیهای خوراکی 5-2- برنامههای کاربردی مبتنی بر نانو ذرات افزودنیهای خوراکی در صنعت غذایی 6- بحث 7- سپاسگزاری |
نمونه مقاله انگلیسی | 1. Introduction
The overall consumption of food additives is 139 lbs/year/person. If the common additives like spices, sugars, salt, honey, pepper, mustard, dextrose etc. are excluded, the consumption decreases to 5 lbs/year. Due to widespread consumption, it is necessary to evaluate the implications for the health of consumers because of the presence of newly synthesized food additives before commence production according to accepted guidelines such as Food and Drug Administration (FDA), U.S. Environmental Protection Agency (EPA) and European Food Safety Authority (EFSA). “Redbook 2000” is one of the revised form of Redbook II guideline published in 1993 by FDA; also defined as “Toxicological Principles for the Safety Assessment of Direct Food Additives and Color Additives Used in Food”. |
نمونه ترجمه فارسی | 1- مقدمه
مصرف کلی افزودنیهای خوراکی 139 bs در هر سال برای هر فرد است. اگر افزودنیهای معمولی (عمومی) از قبیل ادویهجات، شکر، نمک، عسل، فلفل، خردل، دکستروز و … منع شوند، مصرف به 5 bs در سال کاهش مییابد. به خاطر مصرف گسترده، ارزیابی پیامدهای آن برای سلامتی مصرفکنندگان، به خاطر حضور افزودنیهای خوراکی تازه سنتز شده (ترکیبشده) قبل از شروع تولید بر طبق دستورالعملهای پذیرفتهشده از قبیل سازمان غذا و دارو (FDA) ، سازمان حفاظت محیطزیست ایالاتمتحده (EPA) و ادارهی ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) ضروری است. “رد بوک 2000” یکی از فرمهای تجدیدنظر شدهی دستورالعمل رد بوک 2 است که در سال 1993 توسط FDA چاپ شد؛ همچنین به عنوان “دستورالعملهای سم شناسی برای ارزیابی ایمنی افزودنیهای خوراکی مستقیم و افزودنیهای رنگی استفادهشده در مواد غذایی” تعریف شد. |
سال انتشار | 2012 |
ناشر | Intechopen |
مجله | مکمل غذایی – Food Additive |
صفحات مقاله انگلیسی | 19 |
صفحات ترجمه مقاله | 23 |
مناسب برای رشته | صنایع غذایی |
مناسب برای گرایش | علوم مواد غذایی، کنترل کیفی و بهداشت |
دانلود مقاله انگلیسی | ○ دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf (کلیک کنید) |
خرید ترجمه فارسی | ○ خرید ترجمه آماده این مقاله با فرمت ورد (کلیک کنید) |
سایر مقالات این رشته | ○ مشاهده سایر مقالات رشته صنایع غذایی (کلیک کنید) |