مقالات انگلیسی بیوشیمی با ترجمهمقالات انگلیسی زیست شناسی با ترجمهمقالات انگلیسی علوم سلولی و مولکولی با ترجمهمقالات انگلیسی میکروبیولوژی با ترجمه

مقاله سیلی بین، یکی از اجزای مهم فعال زیستی شیر خردل (2017 MDPI)

عنوان فارسی مقاله سیلی بین، یکی از اجزای مهم فعال زیستی شیر خردل (Silybum marianum L.Gernt.) – شیمی، فراهمی زیستی و متابولیسم
عنوان انگلیسی مقاله Silybin, a Major Bioactive Component of Milk Thistle (Silybum marianum L. Gaernt.)—Chemistry, Bioavailability, and Metabolism
فهرست مطالب چکیده

1. مقدمه

2. ساختار و شیمی سیلی بین

3. متابولیسم سیلی بین

4. فراهمی زیستی و فارماکوکینتیک فرم های مختلف تجویز سیلی بین

5. نتیجه‌گیری ها

بخشی از متن مقاله انگلیسی Abstract

Milk thistle (Silybum marianum) is a medicinal plant that has been used for thousands of years as a remedy for a variety of ailments. The main component of S. marianum fruit extract (silymarin) is a flavonolignan called silybin, which is not only the major silymarin element but is also the most active ingredient of this extract, which has been confirmed in various studies. This compound belongs to the flavonoid group known as flavonolignans. Silybin’s structure consists in two main units. The first is based on a taxifolin, the second a phenyllpropanoid unit, which in this case is conyferil alcohol. These two units are linked together into one structure by an oxeran ring. Since the 1970s, silybin has been regarded in official medicine as a substance with hepatoprotective properties. There is a large body of research that demonstrates silybin’s many other healthy properties, but there are still a lack of papers focused on its molecular structure, chemistry, metabolism, and novel form of administration. Therefore, the aim of this paper is a literature review presenting and systematizing our knowledge of the silybin molecule, with particular emphasis on its structure, chemistry, bioavailability, and metabolism.

ترجمه بخشی از متن مقاله چکیده

شیر خردل (سیلبیوم مارینوم) یک گیاه دارویی است که هزاران سال برای درمان انواع بیماری‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. جزء اصلی عصاره میوه‌ی S مارینوم (سیلیمارین) یک فلاونوليگنان معروف به سیلی بین است که نه تنها عنصر اصلی سیلیمارین است بلکه از ترکیبات فعال این عصاره نیز است که در مطالعات مختلف تائید شده است. این ترکیب متعلق به گروه فلاونوئید است که تحت عنوان فلاونوليگنان ها شناخته‌شده است. ساختار سیلی بین شامل دو واحد اصلی است. اولین واحد بر پایه تاکسی فولین و دومی بر پایه فینیل پروپانوئید است که در این مورد الکل کانفریل است. این دو واحد با یک حلقه oxeran به یکدیگر متصل می‌شوند. از سال 1970 میلادی، سیلی بین به عنوان دارویی با خواص محافظتی کبد در پزشکی رسمی شناخته‌شده است. تحقیقات گسترده‌ای وجود دارد که بسیاری از خواص دیگر سیلی بین را برای سلامتی نشان می‌دهد، اما هنوز مقالات متمرکز بر ساختار مولکولی، شیمی، متابولیسم، و شکل جدید مصرف کم است. بنابراین هدف این مقاله، مرور مراجعی است که اطلاعاتی در مورد سیلی بین با تأکید خاص بر ساختار، شیمی، فراهمی زیستی و متابولیسم آن ارائه و ساماندهی می‌کند.

سال انتشار 2017
ناشر MDPI
مجله  مولکول ها – Molecules
کلمات کلیدی   سيلبين، سیلیمارین، علم شیمی، زیست فراهمی
 تعداد صفحات مقاله انگلیسی 11
تعداد صفحات ترجمه مقاله 13
مناسب برای رشته زیست شناسی
مناسب برای گرایش بیوشیمی، میکروبیولوژی و علوم سلولی و مولکولی
دانلود رایگان مقاله انگلیسی ○ دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf
خرید ترجمه فارسی ○ خرید ترجمه آماده این مقاله با فرمت ورد
سایر مقالات این رشته ○ مشاهده سایر مقالات رشته زیست شناسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا