مقاله مزایای سلامتی پروبیوتیک ها (2013 هینداوی)

 

 

عنوان فارسی مقاله مزایای سلامتی پروبیوتیک ها: مقاله مروری
عنوان انگلیسی مقاله Health BenefIts of Probiotics: A Review
فهرست مطالب چکیده

1.مقدمه

2. تعریف پروبیوتیک و سایر عبارت های مرتبط

3. گونه های میکروبی با کاربرد به عنوان پروبیوتیک

4. خواص مطلوب پروبیوتیک

5. مکانیسم فعالیت پروبیوتیک

6. پروبیوتیک ها و محصولات غذایی

7. فواید سلامتی پروبیوتیک ها

8. اسهال وابسته به آنتی بیوتیک

9. اسهال عفونی

10. عدم تحمل لاکتوز

11. پروبیوتیک و آلرژی

12. سایر مزایای سلامتی

13. نتیجه گیری

نمونه مقاله انگلیسی Probiotic bacteria have become increasingly popular during the last two decades as a result of the continuously expanding scientific evidence pointing to their beneficial effects on human health. As a result they have been applied as various products with the food industry having been very active in studying and promoting them. Within this market the probiotics have been incorporated in various products, mainly fermented dairy foods. In light of this ongoing trend and despite the strong scientific evidence associating these microorganisms to various health benefits, further research is needed in order to establish them and evaluate their safety as well as their nutritional aspects. e purpose of this paper is to review the current documentation on the concept and the possible beneficial properties of probiotic bacteria in the literature, focusing on those available in food.
نمونه ترجمه فارسی

باکتری های پروبیوتیک در طول دو دهه گذشته به عنوان نتیجه ای از شواهد علمی در حال گسترش مداوم، با توجه به اثرات مفید آن ها بر سلامت انسان به طور فزاینده ای محبوب شده اند. به عنوان نتیجه، باکتری های پروبیوتیک به عنوان محصولات مختلف استفاده شده و صنعت غذایی در مطالعه و ترویج آن ها بسیار فعال بوده است. در این بازار، پروبیوتیک ها در محصولات مختلف و به طور عمده در غذاهای لبنی تخمیری گنجانده شده است. با توجه به این روند در حال پیشرفت و با وجود شواهد علمی قوی که نشان دهنده ی ارتباط این میکروارگانیسم ها با خواص درمانی مختلف است، تحقیقات بیشتری به منظور ایجاد و ارزیابی ایمنی آن ها و همچنین جنبه های تغذیه ای آن ها مورد نیاز است. هدف از این مقاله بررسی اسناد و مدارک موجود در مورد مفهوم و خواص مفید باکتری های پروبیوتیک در مقالات، با تمرکز بر مقالات مربوط به مواد غذایی است.

سال انتشار 2013
ناشر هینداوی
مجله   تغذیه – Nutrition
 صفحات مقاله انگلیسی 8
صفحات ترجمه مقاله 12
مناسب برای رشته زیست شناسی و پزشکی
مناسب برای گرایش میکروبیولوژی . باکتری شناسی پزشکی
توضیحات این مقاله ترجمه شده و فایل تایپ شده با فرمت ورد آن آماده خریداری و دانلود میباشد.
دانلود مقاله انگلیسی ○ دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf (کلیک کنید)
خرید ترجمه فارسی ○ خرید ترجمه آماده این مقاله با فرمت ورد (کلیک کنید)
سایر مقالات این رشته ○ مشاهده سایر مقالات رشته پزشکی (کلیک کنید)

 

 

دیدگاهتان را بنویسید