مقاله گرایش به سمت محصولات پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی (2015 اسپرینگر)

 

 

عنوان فارسی مقاله گرایش به سمت محصولات پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی – یک مقاله مروری
عنوان انگلیسی مقاله Trends in dairy and non-dairy probiotic products – a review
فهرست مطالب چکیده

مقدمه

خطرات بهداشتی مرتبط با غذاهای لبنی تخمیری

عدم تحمل لاکتوز ( LI)

آلرژی به پروتئین های شیر

چربی و کلسترول بالا

محصولات پروبیوتیک غیر لبنی

محصولات مبتنی بر میوه و سبزیجات

سایر محصولات غیر لبنی

شباهت های فنوتیپی و ژنوتیپی بین پروبیوتیک های لبنی و غیر لبنی

وابستگی بقا و عملکرد سلول به ماتریس

دیدگاه های آینده

نمونه مقاله انگلیسی Abstract

Health awareness has grown to a greater extent among consumers and they are looking for healthy probiotic counterparts. Keeping in this view, the present review focuses recent developments in dairy and non-dairy probiotic products. All over the world, dairy probiotics are being commercialized in many different forms. However, the allergy and lactose intolerance are the major set-backs to dairy probiotics. Whereas, flavor and refreshing nature are the major advantages of non-dairy drinks, especially fruit juices. Phenotypic and genotypic similarities between dairy and non-dairy probiotics along with the matrix dependency of cell viability and cell functionality are reviewed. The heterogeneous food matrices of non-dairy food carriers are the major constraints for the survival of the probiotics, while the probiotic strains from non-dairy sources are satisfactory. Technological and functional properties, besides the viability of the probiotics used in fermented products of non-dairy origin are extremely important to get a competitive advantage in the world market. The functional attributes of dairy and non-dairy probiotic products are further enhanced by adding prebiotics such as galacto-oligosaccharide, fructo-oligosaccharide and inulin.

نمونه ترجمه فارسی چکیده

آگاهی های بهداشتی بین مصرف کنندگان در حال افزایش بوده و مصرف کنندگان به دنبال استفاده از موادغذایی پروبیوتیک سالم هستند. با توجه به این دیدگاه، مقاله مروری حاضر بر تحولات اخیر در محصولات پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی تمرکز می کند. در سراسر جهان، محصولات لبنی پروبیوتیک به شکل های مختلف تجاری شده است. با این حال، آلرژی و عدم تحمل لاکتوز شکست های عمده محصولات پروبیوتیک لبنی هستند. در حالی که، عطر و طعم و طبیعت تازگی محصول، مزیت های عمده نوشیدنی های غیر لبنی، به ویژه آب میوه ها هستند. تشابه فنوتیپی و ژنوتیپی بین محصولات پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی همراه با ماتریس وابستگی به زنده مانی و عملکرد سلول در این مقاله مرور می شود. ماتریس های غذایی ناهمگن حامل های مواد غذایی غیر لبنی، به عنوان محدودیت های اصلی برای بقای پروبیوتیک ها هستند، در حالی که سویه های پروبیوتیک منابع غیر لبنی رضایت بخش هستند. خواص تکنولوژیکی و کاربردی، به علاوه ی زنده مانی پروبیوتیک های مورد استفاده در محصولات تخمیری با منشاء غیر لبنی، برای داشتن یک مزیت رقابتی در بازار جهانی بسیار مهم است. ویژگی های عملکردی محصولات پروبیوتیک لبنی و غیر لبنی با اضافه کردن پروبیوتیک هایی مانند گالاکتو- الیگوساکارید، فروکتو-الیگوساکارید و اینولین oli- افزایش یافته است.

توجه؛ (همانطور که در نمونه ترجمه مشاهده مینمایید، این ترجمه توسط مترجم مجرب با رشته مرتبط به صورت کاملا تخصصی انجام شده و ادامه مقاله نیز به همین صورت با کیفیت عالی در فرمت ورد و pdf آماده خریداری و دانلود میباشد.)

سال انتشار 2015
ناشر اسپرینگر
مجله   مجله علوم و فناوری غذایی – Journal of Food Science and Technology
کلمات کلیدی  پروبیوتیک های لبنی، پروبیوتیک های غیر لبنی، آبمیوه ها، غذاهای غنی شده، باکتری های اسید لاکتیک، ریز کپسوله، بقای سلول
 صفحات مقاله انگلیسی 13
صفحات ترجمه مقاله 22
مناسب برای رشته صنایع غذایی
مناسب برای گرایش علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی
توضیحات این مقاله ترجمه شده و فایل تایپ شده با فرمت ورد آن آماده خریداری و دانلود میباشد.
دانلود مقاله انگلیسی ○ دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf (کلیک کنید)
خرید ترجمه فارسی ○ خرید ترجمه آماده این مقاله با فرمت ورد (کلیک کنید)
سایر مقالات این رشته ○ مشاهده سایر مقالات رشته صنایع غذایی (کلیک کنید)

 

 

دیدگاهتان را بنویسید