مقاله نقش حسابرسی در مبارزه با فساد (2019 الزویر)

 

 

عنوان فارسی مقاله نقش حسابرسی در مبارزه با فساد
عنوان انگلیسی مقاله The role of auditing in the fight against corruption
فهرست مطالب چکیده

1. مقدمه

2. حذف فساد از مفهوم کلاهبرداری

3. استدلال هایی برای عدم پرداختن به فساد

4. چگونه ممکن است حسابرسی از فساد جلوگیری کند

5. چگونه ممکن است حسابرسی فساد را کشف کند

5.1. کشف فساد در سازمان دهنده ی فساد

5.2. تشخیص فساد در سازمان گیرنده

6. نتیجه گیری

نمونه مقاله انگلیسی Abstract

The purpose of this paper is to analyze how various types of auditing may contribute to fight corruption. While previous literature has primarily addressed auditing’s ability to prevent corruption, this paper systematically explores auditing’s potential to detect corruption. It argues that financial auditing has excluded corruption from the definition of fraud and instead classified it as ‘non-compliance with laws and regulations’. The main arguments for this exclusion is that corruption leaves no material errors in financial statements and no evidence for the auditor to follow. The paper refutes this, arguing that commercial and political corruption creates misstatements in the financial statements of the corruption giver’s organization as well as the corruption receiver’s organization. Thus, if auditing is to gain a more prominent role in the fight against corruption, auditing standards must include corruption in the definition of fraud, private and public sector auditors need to cooperate and exchange information, auditing techniques to detect corruption should be employed, and the auditing profession must embrace effective preventive measures such as anti-corruption certifications.

نمونه ترجمه فارسی چکیده

هدف از این مقاله، تجزیه و تحلیلِ این است که انواع مختلف حسابداری، چگونه می تواند به مبارزه با فساد کمک کند. در حالی که ادبیات پیشین در درجه اول توانایی حسابرسی برای جلوگیری از فساد را مورد بررسی قرار داده است، این مقاله به طور سیستماتیک، پتانسیل حسابرسی برای کشف فساد را بررسی می نماید. این مقاله استدلال می کند که حسابرسی مالی، فساد را از تعریف کلاهبرداری مستثنی کرده است و در عوض آن را به صورت “عدم رعایت قوانین و مقررات” طبقه بندی نموده است. دلایل اصلی این استثنا این است که فساد، هیچ گونه خطای اساسی در صورت های مالی و هیچ مدرکی برای پیگیری حسابرس باقی نمی گذارد. این مقاله این مسئله را تکذیب می کند و مدعی است که فساد تجاری و سیاسی باعث ایجاد اظهارات غلط در صورت های مالی سازمان دَهنده فساد و نیز سازمان گیرنده فساد می شود. بنابراین اگر حسابرسی به دنبال به دست آوردن نقش برجسته تری در مبارزه با فساد است، استانداردهای حسابرسی باید فساد با تعریف کلاهبرداری را در بربگیرد، حسابرسان بخش خصوصی و دولتی باید با هم همکاری کرده و تبادل اطلاعات کنند و تکنیک های حسابرسی باید برای کشف فساد به کار گرفته شوند و حرفه حسابرسی باید اقدامات پیشگیرانه موثر مانند گواهی های مبارزه با فساد را بپذیرد.

توجه؛ (همانطور که در نمونه ترجمه مشاهده مینمایید، این ترجمه توسط مترجم مجرب با رشته مرتبط به صورت کاملا تخصصی انجام شده و ادامه مقاله نیز به همین صورت با کیفیت عالی در فرمت ورد و pdf آماده خریداری و دانلود میباشد.)

سال انتشار 2019
ناشر الزویر
مجله  بررسی حسابداری بریتانیایی – The British Accounting Review
کلمات کلیدی انگلیسی Corruption – bribery – accounting – auditing – expectation gap – IFAC
کلمات کلیدی  فساد، رشوه، حسابداری، حسابرسی، شکاف انتظارات، IFAC
 صفحات مقاله انگلیسی 29
صفحات ترجمه مقاله 30
مناسب برای رشته حسابداری
مناسب برای گرایش حسابرسی
توضیحات این مقاله ترجمه شده و فایل تایپ شده با فرمت ورد آن آماده خریداری و دانلود میباشد.
دانلود مقاله انگلیسی ○ دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf (کلیک کنید)
خرید ترجمه فارسی ○ خرید ترجمه آماده این مقاله با فرمت ورد (کلیک کنید)
سایر مقالات این رشته ○ مشاهده سایر مقالات رشته حسابداری (کلیک کنید)

 

 

دیدگاهتان را بنویسید