مقاله بررسی آلودگی PAH در محصولات غذایی و مخاطرات سلامتی آن ها (2015 الزویر)

 

 

عنوان فارسی مقاله بررسی آلودگی PAH در محصولات غذایی و مخاطرات سلامتی آن ها
عنوان انگلیسی مقاله Review of PAH contamination in food products and their health hazards
فهرست مطالب چکیده

1- مقدمه

2- گروه بندی PAH و سمیت آن ها

3- منابع آلودگی PAH در محصولات غذایی

3.1- غذاهای گیاهی

3.1.1- دانه های حبوبات

3.1.2- میوه ها و سبزیجات

3.1.3- روغن ها

3.1.4- شیرینی / آب نبات

3.2- محصولات غذایی گوشتی

3.2.1- محصولات زمینی

3.2.2- محصولات غذایی آبی

3.3- آشامیدنی

4- مسیر غذایی دریافت PAH

5- چطور PAHs را در غذا کاهش دهیم؟

5.1- روش های پخت

5.2- مقاومت میوه ها و سبزیجات

5.3- حفاظت از ارگانیسم های آبی

5.4- پالایش زیستی (زیست پالایی)

5.5- کاتالیست ها (کاتالیزورها)

5.6- اثر بسته بندی

6- نتیجه گیری

نمونه مقاله انگلیسی Abstract

Public concern over the deleterious effects of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) has grown rapidly due to recognition of their toxicity, carcinogenicity, and teratogenicity. The aim of this review is to describe the status of PAH pollution among different food types, the route of dietary intake, measures for its reduction, and legislative approaches to control PAH. To this end, a comprehensive review is outlined to evaluate the status of PAH contamination in many important food categories along with dietary recommendations. Our discussion is also extended to describe preventive measures to reduce PAH in food products to help reduce the risks associated with human intake.

نمونه ترجمه فارسی چکیده

نگرانی کلی در مورد اثرات زیان بار هیدروکربن های آروماتیک پلی سیکلیک (PAHs)، به سرعت رشد کرده است که به دلیل شناسایی سمیت آن ها، کارسینوژن بودن آن ها و تراتوژن بودن آن ها می باشد. هدف این بررسی مروری توصیف حالات آلودگی PAH در بین انواع مختلف غذا، مسیر جذب مواد غذایی، اقداماتی برای کاهش آن، و روش های قانونی برای کنترل PAH می باشد. به این دلیل، یک مرور جامع برای ارزیابی حالات آلودگی PAH در گروه های غذایی بسیار مهم به همراه توصیه های غذایی طرح ریزی شده است. بحث ما همچنین برای توصیف اقدامات پیش گیرانه برای کاهش PAH در محصولات غذایی برای کمک به کاهش ریسک های مرتبط با جذب در انسان بسط پیدا کرده است.

سال انتشار 2015
ناشر الزویر
مجله  مجله بین المللی محیط زیست – Environment International
کلمات کلیدی  هیدروکربن های آروماتیک پلی سیکلیک، محصولات غذایی، اثرات سمی، اقدامات قانونی و پیش گیرانه
 صفحات مقاله انگلیسی 13
صفحات ترجمه مقاله 33
مناسب برای رشته شیمی و صنایع غذایی
مناسب برای گرایش شیمی کاتالیست، شیمی آلی و کنترل کیفی و بهداشت
توضیحات این مقاله ترجمه شده و فایل تایپ شده با فرمت ورد آن آماده خریداری و دانلود میباشد.
دانلود مقاله انگلیسی ○ دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf (کلیک کنید)
خرید ترجمه فارسی ○ خرید ترجمه آماده این مقاله با فرمت ورد (کلیک کنید)
سایر مقالات این رشته ○ مشاهده سایر مقالات رشته شیمی (کلیک کنید)

 

 

دیدگاهتان را بنویسید