مقاله ملاس به عنوان یک محصول جانبی از کریستالسیون قند و چشم اندازی از ماده اولیه (2012 الزویر)

عنوان فارسی مقاله ملاس به عنوان یک محصول جانبی از کریستالسیون قند و چشم اندازی از ماده اولیه
عنوان انگلیسی مقاله Molasses as a by-product of sugar crystallization and a perspective raw material
فهرست مطالب چکیده

1. مقدمه

2. تاثیر کریستالیزاسیون تبخیری خلاء بر عملیات شکر C

3. تنظیم ویسکوزیته در واحد عملیاتی شکر C

4. پروفایل دمایی هنگام خنک سازی کریستالیزاسیون ماسکویت C

5. جداسازی ملاس

6. مدل برای عملیات شکر C (بعد از محصول)

8. استفاده از ملاس

9- نتیجه گیری

بخشی از متن مقاله انگلیسی Abstract

The aim of C sugar operation in a sugar factory is a high quality C sugar for effective follow-up refining, minimizing sugar in molasses together with low energy consumption. On the other hand, biotechnology – ethanol fuel production – can change these targets: either sugar in molasses is increased for fermentation processing (higher sugar content) or C sugar operation is excluded from the sugar technology at all so that the refinery process can be simplified. To optimize the effect of cooling crystallization, a new static model was developed. The model involves balance equations for a horizontal crystallizer or for a part of vertical crystallizer of C-sugar operation and takes in account the balance of the sucrose ratio in liquid and solid phase. An addition of mixing media, such as syrup or water, into the crystallizer has been also considered. Molasses is applied in many food or non-food processes because of high content of nitrogenous compounds, carbohydrates and its sweet taste. Molasses is traditionally used in fermentation technologies to produce ethanol and for production of animal feed. The further potential applications are given.

ترجمه بخشی از متن مقاله چکیده

هدف از عملیات شکر C در یک کارخانه قند، به دست آوردن شکر با کیفیت بالا برای بهبود مؤثر تصفیه، به حداقل رساندن شکر در ملاس و مصرف کم انرژی است. از سوی دیگر، بیوتکنولوژی -تولید سوخت اتانول- می-تواند این اهداف را تغییر دهد: یا شکر در ملاس برای فرآیند تخمیر افزایش می یابد (مقدار بیشتر شکر) و یا عملیات شکر C از تکنولوژی شکر حذف می شود، به طوری که روند تصفیه ساده می شود. برای بهینه سازی اثر کریستالیزاسیون خنک سازی، یک مدل استاتیک جدید توسعه یافته است. این مدل شامل معادلات تعادل برای یک کریستالیزور افقی یا برای بخشی از کریستالیزور عمودی در عملیات شکر C بوده و در نتیجه تعادل نسبت ساکارز را در فاز مایع و جامد در نظر می گیرد. علاوه بر این، مخلوط کردن محیط ها، مانند شربت یا آب، در کریستالیزور نیز مورد توجه قرار گرفته است. ملاس به دلیل مقدار زیاد ترکیبات نیتروژنی، کربوهیدرات ها و طعم شیرین آن در بسیاری از فرآورده های غذایی یا غیر غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. ملاس از قدیم در فن آوری-های تخمیری برای تولید اتانول و تولید خوراک دام استفاده می شود. کاربردهای بالقوه ی بیشتری ارائه شده است.

سال انتشار 2012
ناشر الزویر
مجله  بیستمین کنگره بین المللی شیمی و مهندسی فرایند CHISA
کلمات کلیدی   عملیات C-sugar، کریستالیزاسیون شکر، ملاس، کاربردهای ملاس
 تعداد صفحات مقاله انگلیسی 10
تعداد صفحات ترجمه مقاله 10
مناسب برای رشته شیمی و صنایع غذایی
مناسب برای گرایش  علوم مواد غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی معدنی و مهندسی فرآیند
دانلود رایگان مقاله انگلیسی ○ دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf
خرید ترجمه فارسی ○ خرید ترجمه آماده این مقاله با فرمت ورد
سایر مقالات این رشته ○ مشاهده سایر مقالات رشته شیمی

دیدگاهتان را بنویسید