مقاله کفیر، ترکیب لبنی پروبیوتیک، جنبه های مغذی و درمانی (2003 Scialert)

 

 

عنوان فارسی مقاله کفیر: یک ترکیب لبنی پروبیوتیک، جنبه های مغذی (تغذیه ای) و درمانی
عنوان انگلیسی مقاله Kefir: A Probiotic Dairy-Composition, Nutritional and Therapeutic Aspects
فهرست مطالب چکیده

مقدمه

کفیر به عنوان یک پروبیوتیک

مصرف کفیر

دانه های کفیر

فراوری کفیر

فراوری سنتی

فراوری صنعتی

ترکیب شیمیایی و مغذی کفیر

مزایای سلامتی کفیر

نتیجه گیری

نمونه مقاله انگلیسی Abstract

Kefir is fermented milk only made from kefir grains and kefir cultures as no other milk culture forms. Kefir grains are the mixture of beneficial bacteria and yeast with a polysaccharide matrix. During fermentation lactic acid, CO2 , ethyl alcohol and aromatic compounds that make its unique organoleptic properties are occurred. Kefir is used for the treatment or control of several diseases for many years in Russia. It is begun to consume in some areas of the world, southwestern Asia, eastern and northern Europe, North America and Japan for its nutritional and therapeutic aspects. This paper attempts to review the consumption, process, chemical and nutritional composition and the health benefits of kefir.

نمونه ترجمه فارسی چکیده

کفیر، شیر تخمیرشده ای است که تنها از دانه های کفیر ساخته شده است و محیط کشت کفیر مانند محیط-های کشت  هیچ یک از سایر اشکال شیر نمی باشد. دانه های کفیر ترکیبی از باکتری ها و مخمرهای سودمند می باشند که دارای یک ماتریکس پلی ساکاریدی هستند. در طی تخمیر لاکتیک اسید، کربن دی اکسید، اتیل الکل و ترکیبات آروماتیکی که خصوصیات بی مانند ارگانولپتیک آن را ایجاد می کنند، تشکیل می شوند. کفیر چندین سال است که برای درمان یا کنترل چندین بیماری در روسیه مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف کفیر، به دلیل جنبه های درمانی و مغذی که دارد، در برخی نواحی جهان، از جمله جنوب غرب آسیا، شرق و شمال اروپا، شمال آمریکا و ژاپن آغاز شده است. این مقاله، تلاش می کند که مصرف، فراوری، ترکیبات شیمایی و مغذی و مزایای سلامتی کفیر را مورد بررسی قرار دهد.

سال انتشار 2003
ناشر Scialert
مجله   مجله پاکستانی تغذیه – Pakistan Journal of Nutrition
کلمات کلیدی   کفیر، پروبیوتیک، شیر تخمیرشده
 صفحات مقاله انگلیسی 6
صفحات ترجمه مقاله 10
مناسب برای رشته بیوتکنولوژی و صنایع غذایی
مناسب برای گرایش بیوتکنولوژی میکروبی و فناوری مواد غذایی
توضیحات این مقاله ترجمه شده و فایل تایپ شده با فرمت ورد آن آماده خریداری و دانلود میباشد.
دانلود مقاله انگلیسی ○ دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf (کلیک کنید)
خرید ترجمه فارسی ○ خرید ترجمه آماده این مقاله با فرمت ورد (کلیک کنید)
سایر مقالات این رشته ○ مشاهده سایر مقالات رشته صنایع غذایی (کلیک کنید)

 

 

دیدگاهتان را بنویسید